19 november 2006

The end is the beginning is the end

Wat u zegt, afgezien van een kleine promotiecampagne is het hier al twee weken verdacht stil, een plaats in de Clickx blogtop 100 zou voor minder ter discussie gesteld worden. Maar al wie dacht dat Lou er de brui aan zou geven kent Lou duidelijk nog niet! Vreemde mens, dat wel, schrijft soms in derde persoon over zichzelf. Anyhow, geen brui te bespeuren dus, ik zat de voorbije twee weken in een verhuis: van Blogger naar Wordpress namelijk. Enige dank aan Saar en haar overtuigingskracht is hier wel op zijn plaats, hierzie:

Dank aan Saar en haar overtuigingskracht!

Wordpress is even gratis is als Blogger maaarrrr je kan er je postjes onderverdelen in categorie├źn. Hoera, categorie├źn! Dat kan ook in Blogger in Beta, maar wachten op Blogger in Beta is een beetje zoals wachten op Godot: het wachten zelf loont de moeite niet en hoe Beckett moet je zijn om het einde van het wachten op zich te laten wachten. Soms is dat frustrerend.

Dan de hele rimram maar naar Wordpress versjeest, gewoon om de leegte daar wat op te vullen, voor cultureel historisch erfgoed komt het (nog) niet in aanmerking.

De verloudering gaat door, en wel op http://lewisiana.wordpress.com of naar aloude traditie op http://lewisiana.be. RSS-adepten kunnen hun feedreader voortaan hier mee voederen.

Tot aan de overkant!

Oja, en vergeet niet mijn linkje in uw blogroll aan te passen indien nodig (o: bedankt!

Hier werd maar liefst 1 keer op gereageerd!

Op 21/11/06 12:46, schreef Blogger Saar:

't Is graag gedaan :) Nooit gedacht dat ik mensen ertoe zou aanzetten op Wordpress over te schakelen, en al zeker niet omdat ik er zelf nog niet toe gekomen ben :)

 

Een reactie posten

<< Home