13 november 2006

Kliks en Louisiana

Geachte redactie

Wij zijn bijzonder verheugd met uw schrijven dat lewisiana.be genomineerd is voor blogsite van het jaar bij Clickx magazine. De keuze voor blog van de week verbaasde ons destijds al enigszins. Deze nominatie doet ons helemáál wegdromen van roem en rijkdom, glitter en glamour.

Dat onze content in wezen nergens over gaat, ongestructureerd is en geen eenduidige onderwerpen behandelt én dat onze lay-out in sommige browsers vierkant draait, zien we daarbij samen met u graag even over het hoofd.

Echter, bij het lezen van uw schrijven sloeg onze heuglijke stemming algauw over in diepe ontgoocheling. Het gaat dan in het bijzonder over de mededeling omtrent de uitreiking van de Clickx awards op 8 december e.k.. Daarbij maakt u gewag van een live-band uit Louisiana.


U begrijpt dat de gevolgen hiervan voor Lewisiana niet te overzien zijn. Een blog op de kaart zetten kost tijd en moeite, product placement is daarbij essentieel. Hoewel u ons tijdens het telefonisch onderhoud dat wij afgelopen week hadden, op het hart drukte dat onze naam volgens de juiste schrijfwijze zou vermeld worden, blijkt het tegendeel waar.

Wij hopen ten stelligste dat deze zetfout in de door u aangewende promotiecampagne alsnog wordt aangepast. Zoniet zien wij ons helaas genoodzaakt het optreden van onze live-band op 8 december in Carré af te gelasten.

Hoogachtend,

Lou
CEO Lewisiana

Hier werd maar liefst 2 keer op gereageerd!

Op 14/11/06 18:47, schreef Anonymous nick:

Lap, dien is hier al voorgetrokken want hij wordt blijkbaar betrokken bij de organisatie. Azo ist niet moeilijk om te winnen hé.

 
Op 14/11/06 20:48, schreef Anonymous dramoghe:

Oeh! Kan je voor mij een plaatsje in de frontstage reserveren!?

 

Een reactie posten

<< Home