08 juni 2006

Wie schrijft die blijft (3)

De dienst vreemdelingenzaken van Lewisiana is ondanks het goeie weer nog eens in gang geschoten in het kader van de actie “wie schrijft die blijft” (zie ook hier en hier). Er werden de voorbije weken vier asielaanvragen ingediend en die zijn alle vier probleemloos goedgekeurd.

Bij GentBlogt mogen ze dan wel bij hoog en bij laag beweren dat het goed leven is in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad, een opvallende doch positieve trend zet zich verder: Lewisiana is erg in trek bij jonge Gentse studentes. Na Dramoghe beslisten ook Onnozelaar en Louise hun toekomst in Lewisiana te gaan zoeken. Onnozelaar werd toegelaten op basis van haar levensmotto, dat overeenkomt met artikel 4 van onze grondwet: onnozelheid mag! Dat Louise met open armen werd ontvangen, spreekt voor zich (art.1: ge zijt Louis (m/v) of ge zijt het nie). Ze verdient dan ook een speciaal plekje in onze hall of fame van “het is fijn om Lou te zijn”-ambassadeurs.

Om het evenwicht tussen de verschillende seksen te bewaren (en alleen daarom) verwelkomen wij eveneens twee mannen: Tom Bernaerd en Luc Van Braekel. Van Tom weten we eigenlijk bijzonder weinig, zelfs niet hoe het is afgelopen met zijn Frans. LVB daarentegen is een gevestigde waarde in de blogo-/dingessfeer/(smurfenland?): omstreden én gerespecteerd. Wat betreft het nut van VRT-watch.be zullen we het wel nooit eens worden, maar wat betreft lvb.net is er geen betere omschrijving dan degene die Huug er ooit aan gaf: “LVB is een persbureau op z’n eentje, waar zowel links als rechts z’n mening kwijt kan.”

Onnozelaars, artiesten, (vrolijke) Fransen en journalisten: wees welkom!

Hier werd maar liefst 1 keer op gereageerd!

Op 9/6/06 17:48, schreef Anonymous Joke:

Ik voel mij vereerd!

Weldra zal ik ook eens van's gelijken doen en al in mijn blogroll ;-)

 

Een reactie posten

<< Home