17 augustus 2006

Aan de lezers van dit medium

Geachte lezer,

Het team van Lewisiana maakt zich een beetje zorgen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat nogal wat van onze lezers op onze site terecht komen via een zoekmachine. Een kleine greep uit de geregistreerde zoekwoorden zal u hopelijk doen inzien dat onze bezorgdheid niet ongegrond is:

lewisiana.be
afbeelding leeg bierglas
kippengaas
spelende dinges voor de kip
libanees recepten
leve lou
onthoofdingsvideo
ann van elsen naakt
kelly pfaff naakt
kontgaatje ruiken

Wat die eerste zoekterm betreft, wensen wij u er vriendelijk op te wijzen dat een url dermate webvriendelijk is dat u ‘m rechtstreeks in de adresbalk van uw browser kan typen. Dus zonder dat er een zoekmachine aan te pas komt.

Van die laatste vier zoektermen weten we zelf niet goed wat er van te denken en precies daar wringt het schoentje. Gaan wij in de fout, omdat we u niet geven wat u zoekt, of bent u de gedupeerde omdat u hier niet te zien krijgt wat u verwacht had te zien?

Bij onze eerstvolgende algemene vergadering zullen deze gegevens worden voorgelegd aan de raad van bestuur van Lewisiana. Door middel van stemming zal dan worden beslist of we in de toekomst al dan niet aan uw vraag zullen tegemoet komen, door de content van onze site geleidelijk aan te passen.

Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Mocht u zelf nog vragen of opmerkingen hebben: uw inspraak wordt uiteraard zeer geapprecieerd.

Hoogachtend

Hier werd maar liefst 4 keer op gereageerd!

Op 18/8/06 09:15, schreef Blogger pierre du coin:

Het zal u leren lou. Je kan niet zomaar ongestraft in eenzelfde post over het kontgaatje van Peter van Peteghem schrijven en over iemand een poepie later ruiken. Ik heb eens gegoogled en je site staat al op 11 als je de zoekterm "kontgaatje ruiken" ingeeft.

 
Op 18/8/06 10:08, schreef Anonymous lord cms:

ik vind dat bij u nog meevallen qua zoektermen

 
Op 18/8/06 10:36, schreef Blogger Bloekie:

Ik ken heel veel mensen die als homepage Google hebben, in de Googlezoekbalk de url ingeven en dan op het bovenste resultaat klikken.

Als je deze mensen dan wilt leren dat het ontieglijk veel sneller gaat in de ADRESBALK, dan zeggen: "ik ben het nu zo gewoon."

Die Ann Van Elsen Naakt mag trouwens altijd wel plaatsvinden hoor.

 
Op 19/8/06 05:23, schreef Blogger Lou:

@pierre: het zal er bij deze alleen maar op verbeteren, merci (o:

@bloekie: de nodige voorbereidingen worden getroffen.

 

Een reactie posten

<< Home