09 februari 2006

Damesschoenen

... dat is wat ik eergisteren onbewust gekocht heb in m’n voorbereiding om te gaan marathonnen. En nu dus pas ontdekt op tinternet: de “Nike air jet stream IV” is eigenlijk een loopschoen voor vrouwen, ha! Nochtans staat er geen (m/v)-vermelding op de doos en de verkoopster van Brantano heeft me er ook niet attent op gemaakt dat ik schoenen voor de andere sekse aan't passen was. Nu, op de vraag waarin “running shoes” verschillen van “multi-sport shoes” kwam ze ook niet verder dan “running shoes zijn om mee te lopen en …” juist.

Soit, ze zien er spuuglelijk maar macho genoeg uit, zolang er geen naaldhakken onder staan hoor je mij niet klagen. Ze zitten goed en ’t is net alof je er mee op wolkjes loopt, dát is wat telt. Adieu Rucanorsloefkes!

Hier werd maar liefst 3 keer op gereageerd!

Op 10/2/06 18:51, schreef Blogger Tom:

Dan heb jij ook maar een klein voetje? Of verkopen ze in de Brantano damesschoenen die veel te groot zijn voor dames?

 
Op 11/2/06 13:38, schreef Blogger lewie:

Tiens, nog niet bij stilgestaan ... ik heb een 43 en ze hadden zelfs nog een maat groter, vreemd. Ofwel is Brantano een winkel voor manwijven?

 
Op 26/2/06 10:01, schreef Anonymous Anoniem:

Bij Scapino maakten ze reclame met de Air Jet Stream IV in de maten 40-48 (heb zelf een paar van 45 gekocht), dus misschien is het toch een uni-sex model.

 

Een reactie posten

<< Home