29 december 2005

Losers

Zoals ge wellicht al had opgemerkt aan het aantal reakties, passeert er hier niet bepaald veel volk over de vloer.Wat in hemelsnaam moet ge doen om als beginnende weblog eenige bekendheid te verwerven? Komt daar nog by dat Lewisiana niet zoomaar een weblog is, maar een compagnie der Louis (mv.) van deze weereld wil zijn, die tegelyk de onafhankelijkheid van het Lou-zijn hoog in het vaandel draagt.

Ons adresboek aanschryven of op andere weblogs de plezanterik gaan uithangen leek ons (lewie en my) nogal aanstellerig en dus werd het gemeenschappelyke besluit genoomen om een stevige duit tegen ons probleem aan te smyten. Dit weekend zal in 5 Vlaamsche gazetten volgende paginagroote vakature verschijnen. Twee vliegen in één klap: we raken bekend en we ronselen Lou’s!


Helaas heeft de drukker een kapitaale fout gemaakt: wy hebben hoegenaamd geen uitstaans met het vermelde webadres louisiana.com. Maar de reclamepagina’s van de weekendkranten zyn jammer genoeg al gedrukt. Lewisiana is dus voorloopig gedoemd om onbekend, onbemind en (op de postjes van lewie en my na) onbeschreeven te blyven. Toch wensen wy de bekende Lou’s die hun gezicht aan onze kampagne leenden nog van harte te bedanken. En niet getreurd: we dokteren reeds volop een nieuwe marktstrategie uit…

Hier werd maar liefst 3 keer op gereageerd!

Op 31/12/05 15:42, schreef Blogger Tom:

Jammergenoeg kom ik niet in aanmerking voor jullie vacature. :-(

Anders wel een zeer leuke blog om lezen! Lou & Lewie, doe zo voort!

 
Op 27/1/06 12:20, schreef Anonymous hellehond:

het leven van een beginnend blogger is idd behoorlijk ondankbaar!

doorzetten, gasten, doorzetten!

 
Op 16/6/06 15:45, schreef Blogger ¨*+ m00nfl0wer +*¨:

Hey, mijn familienaam begint met Loe. (en wacht tot je men voornaam hoort)
telt dat ook?

 

Een reactie posten

<< Home